free hit counters

    InTech bedrijven

(09-07-2015)

Battle of the Beach

InTech  heeft waterbeheer en waterveiligheid hoog in het vaandel staan. En draagt dat ook graag uit. Op 16 juni streden ruim 250 basisscholieren op het strand in Noordwijk om de Battle of the Beach-trofee, een initiatief van het hoogheemraadschap van Rijnland, waterschap Amstel, Gooi en Vecht, het ministerie van Infrastructuur en Milieu, Van Oord en Deltares. Het team van De Vliermeent uit Den Haag bouwde het zandkasteel dat het beste bestand was tegen de opkomende vloed en  nam aan het einde van de middag de trofee mee naar huis.

laro

Uiteraard was InTech – met Landrover! – als sponsor ook aanwezig bij dit mooie evenement.

Meer informatie over Battle of the Beach vindt u  hier

Een filmpje van het Vietnamese nieuws vindt u hier

Ingenieurs- & Technisch Adviesbureau
Waarderweg 50-P
2031 BP Haarlem, The Netherlands