free hit counters

    InTech bedrijven

(09-04-2014)

InTech genomineerd voor de Haarlem Business Awards.

Intech is genomineerd voor de Haarlem Business Awards in de categorie bedrijven met meer dan vijf medewerkers. Op donderdag 10 april valt de spannende beslissing.

Goed ondernemerschap verdient aandacht. Onder dat motto organiseert MeerBusiness Haarlem-IJmond dit jaar voor het eerst de Haarlem Business Awards. Een vakjury beoordeelt de kandidaten voor deze prijs op criteria als visie, strategie, financiën, communicatie, personeel, maatschappelijk verantwoord ondernemen en regionale betrokkenheid.

haarlem business awards

Om grotere en kleinere ondernemingen evenveel kans te geven, zijn er twee categorieën. InTech is een van de bedrijven die een nominatie op zak hebben. De jury bestaat uit Jeroen Brak (BDO Haarlem), Peter Stavenuiter (BDO Haarlem), Erik Visser, (Van Luyken Communicatie Adviseurs), Martijn Langhout (SWDV Advocaten), René Zijtregtop (Kamer van Koophandel), Erwin Baens (ING) en Huibert Kralt (De Raad Vastgoed).

Ingenieurs- & Technisch Adviesbureau
Waarderweg 50-P
2031 BP Haarlem, The Netherlands