free hit counters

    InTech bedrijven

(08-09-2014)

New York Times heeft interesse in Nederlandse aanpak waterveiligheid.

“Jong geleerd, Oud gedaan” was de strekking van het door Hoogheemraadschap van Rijnland en Waterschap Amstel, Gooi en Vecht georganiseerde wedstrijd ‘Batlle of the Beach. Leerlingen van diverse basisscholen bracht de theorie over waterveiligheid in praktijk door een zelf aangelegd stukje Nederland zo lang mogelijk te verdedigen tegen het opkomend tij en de woeste golven van de Noordzee.  InTech was gevraagd om met haar innovatieve monitoringsysteem de strijd tegen het water in de gaten te houden.

Deze unieke wedstrijd en manier van bewustwording dat wij niet vanzelfsprekend veilig zijn achter duin en dijk trok wereldwijd belangstelling. De New York Times heeft zelfs een groot voorpagina artikel aan dit onderwerp gewijd, waarin InTech geïnterviewd is over haar rol als monitoringpartner in de waterveiligheid voor de toekomst.

 

Klink hier voor het artikel in van de New York Times

Ingenieurs- & Technisch Adviesbureau
Waarderweg 50-P
2031 BP Haarlem, The Netherlands