free hit counters

    InTech bedrijven

(30-09-2014)

Vijftig wetenschappers helpen InTech met water vraagstuk.

Onder leiding van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) zullen gedurende vijf dagen vijftig onderzoekers van informatietechnologie en computer wetenschappen van universiteiten in Nederland samenwerken aan uitdagende vraagstukken.

InTech is door het NWO gevraagd om een uitdagend vraagstuk te formuleren en in te dienen. Intech ontwikkelt op dit moment innovatieve producten en diensten op het gebied van water- en grondwaterbeheer. Met name het snel, eenvoudig en goedkoop inwinnen van grote (big) en slimme (smart) data is in de waterwereld een grote opgave en in de waterwereld redelijk onbekend. Niet alleen het inwinnen, maar ook het verzenden, verwerken en beschikbaar maken voor verschillende doelgroepen blijkt in de praktijk geen eenvoudige opgave.

Intech heeft deze handschoen opgenomen en hoopt met het NWO en de wetenschappers een nieuwe en flinke stap voorwaarts te maken.

poster ICT with industry

Voor meer informatie:

http://www.lorentzcenter.nl/lc/web/2014/679/info.php3?wsid=679&venue=Oortg

Ingenieurs- & Technisch Adviesbureau
Waarderweg 50-P
2031 BP Haarlem, The Netherlands